Overslaan en naar de inhoud gaan

Yannis Henderix maakt volgend seizoen de overstap naar KAC Betekom “Een korte maar leerrijke periode”

Yannis Henderix verlaat volgend seizoen onze club en trekt naar KAC Betekom. Wij bedanken Yannis voor de inzet die hij bij onze club getoond heeft en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club!

“Ik ben Houtvenne heel dankbaar voor de korte, maar leerrijke periode. Ik heb veel opgestoken van de andere ervaren spelers. Ik wil graag de supporters bedanken. De sfeer naast het veld was altijd zeer positief en zeer aangenaam voor de spelers op het veld. Ook wil ik heel graag de technisch staff bedanken! Door hun ben ik een meer complete voetballer geworden.” , zei Henderix.

Spijt van de korte periode?

“Aangezien ik veel heb bijgeleerd van de trainers en de andere spelers zie ik dit jaar zeker niet als een verloren jaar, integendeel. Natuurlijk vind ik het wel jammer dat de competitie vroegtijdig werd stopgezet. Ik denk dat we zeker de capaciteiten hadden om een rustig seizoen in 2e amateur te draaien. Voor volgend seizoen hoop ik bij Betekom meer speeltijd te krijgen en me zo verder ontwikkelen als voetballer. Ik kom zeker nog een keertje naar Houtvenne kijken volgend seizoen! Het is een warme en familiale club en het was fijn om voor die club te mogen spelen!” , aldus de jonge middenvelder.

Afbeelding
Image
Yannis Henderix trekt naar KAC Betekom