Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstelling:

Cappellen FC: Joossens; Lemaire, Volant, Medelinskas, Van Kerckhoven; Verbist, Kil; Vallez, Van Zantvoort, Deckers (83′ Akarom); Walen De Keyser (76′ Meukens).

Houtvenne: Pelic; Michiels, Smolders, S. Van Aerschot; Saka (33′ Durwael), Cannaerts (75′ Assalhi), Jacobs (41′ R. Van Aerschot), Camara, El Attabi; Diedhiou, Van Hoogten.

1e Helft

Voor beide ploegen was het een belangrijke wedstrijd. De uitploeg had in het begin van de wedstrijd het meeste balbezit maar zonder kansen. Na 20min kon Houtvenne uitbreken. Camara stak de bal mooi door tot bij Diedhiou die oog in oog kwam met doelman Joossens en de bal knap in doel legt. Zo komt Houtvenne na 21 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Cappellen moest drukken nu, en dat deden ze ook. Pelic hield de vrije trap van Vallez goed uit het doel. Maar net voor het half uur kreeg Vallez nog een kans en deze keer trapte hij die wel binnen. Een lage schuiver over het natte veld was genoeg om de thuisploeg weer op gelijke hoogte te brengen.

2e Helft

Het was Cappellen die het scherpste uit de kleedkamer kwam en duidelijk op zoek ging naar het 2e doelpunt. Smolders blokte het schot van Walen De Keyser af. Even later wist Michiels nog een kopbal van Kil voor de doellijn weg te halen. Toen stak Houtvenne weer een omschakeling in elkaar. Van Hoogten wordt knap vrijgespeeld maar zijn schot eindigde naast. Halfweg de 2e helft was het Deckers die een  voorzet kreeg vanop links en de thuisploeg op voorsprong bracht. Houtvenne probeerde nog gelijk te maken. De ingevallen Asshali zette zich goed door. Doelman Joossens bracht redding met de voet. In de slotminuut kwam Cappellen nog een keer goed voor doel en het was Vallez die het eindcijfer vastlegde.

Eindresultaat: 3-1

Doelpunten: 21′ Diedhiou 0-1, 29′ Vallez 1-1, 69′ Deckers 2-1, 90′ Vallez 3-1.

Geel: 45′ Diedhiou, 55′ Vallez, 59′ Camara, 68′ S. Van Aerschot, 83′ Lemaire

Rood: 86′ Camara (tweemaal geel).

Afbeelding
Image
Cappellen-Houtvenne