Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgelopen weekend kwam Bocholt op bezoek voor de 2e wedstrijd van de 2e periode. Aangezien zij vorige speeldag Lyra-Lierse wisten te verslaan wisten we dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden voor onze jongens.

De wedstrijd werd opgang getrapt en het was Houtvenne die de beginfase naar zich toetrok. Bocholt had een beetje tijd nodig om te wennen aan de inzet en de pressing van de thuisploeg. Na minuut 20 komt er evenwicht in de wedstrijd en is het een eerste helft zonder al te veel kansen voor beide ploegen.  

Na de rust was het Bocholt die het balbezit opeiste. Zij drukten wel naar voren maar quasi zonder gevaar. Houtvenne kwam er enkele keren uit op de counter. Tijdens de tegenaanvallen van Houtvenne kwamen er enkel kansen tijdens stilstaande fases. De Bocholtse doelverdediger stond telkens op de goede plaats om de bal buiten het doel te houden. In minuut 85 kwam de bal na een hoekschop en een warrige fase rond de kleine baklijn terecht bij Joren Leyssens. Hij trapte de bal voorbij de doelman en bracht zo Josterwijk op een 1-0 voorsprong. Houtvenne leek de wedstrijd te gaan winnen maar in minuut 90 komt er een voorzet vanop rechts. Regales leek buitenspel te staan maar kopt de voorzet binnen. De lijnrechter vlagt tot verbazing van iedereen niet en keurt het doelpunt goed.

De bronafbeelding bekijken

Afbeelding
Image
Houtvenne - Bocholt