Overslaan en naar de inhoud gaan

WEDSTRIJDVERSLAG

HOOGSTRATEN VV – KFC HOUTVENNE

Als je op bezoek moet bij het nummer 2 in de stand dan weet je dat het niet gemakkelijk zal worden om er punten te gaan halen. Zeker niet als je weet dat ze vorige week puntenverlies leden tegen Wijgmaal en dus nog iets willen rechtzetten.

Zo bleek het ook. De Rooikens zaten meteen zeer goed in de wedstrijd en kwamen heel snel (na 8 minuten) op voorsprong door een afgeweken bal van Endrit Voca. Na het doelpunt viel de thuisploeg niet stil. Het bleef de gevaarlijkste ploeg en Houtvenne had geen antwoord op de vroege tegengoal. Integendeel , in minuut 30 maakte Voca zijn 2e van de avond en zo ging Houtvenne rusten met een 2-0 achterstand.

Ook in de 2e helft was Hoogstraten de betere ploeg. De thuisploeg had voortdurend de bal en maakte het Houtvenne zo zeer moeilijk om een kans te maken op de aansluitingstreffer. Maar toch kwam Josterwijk er voor het eerst in deze wedstrijd eens uit. Het schot van Dimitrije Jovanovic eindigden naast. Zat er dan misschien toch een aansluitingstreffer aan te komen? Welnee. Buiten die ene kans heeft Houtvenne niets meer gecreëerd. Hoogstraten daarentegen wel. Zo maakte Ruben Tilburgs er in de 55e minuut 3-0 van. En alsof dat niet erg genoeg was, maakte Kuylaars na een prachtige voorzet van Vermeeren er een paar minuten later 4-0 van.

Zo verloor Houtvenne met 4-0 van een sterk Hoogstraten dat op alle vlakken gewoon beter was...

Opstelling : VV Hoogstraten KFC Houtvenne

Wisselspelers:

Afbeelding
Image
Hoogstraten - Houtvenne