Overslaan en naar de inhoud gaan

Tobias Vermeiren ruilt Houtvenne in voor KVK Beringen “Ben de coach dankbaar voor de kans die hij mij gegeven heeft”

Tobias Vermeiren verlaat volgend seizoen onze club en trekt naar KVK Beringen. Wij bedanken Tobias voor de inzet die hij bij onze club getoond heeft en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club!

Tobias Vermeiren : “Eerst en vooral wil ik de coach bedanken voor de kans die hij mij gegeven heeft. Natuurlijk wil ik ook de rest van de technische staff , mijn ploeggenoten, de supporters en al de vrijwilligers van KFC Houtvenne bedanken! Ik vind het net zoals iedereen denk ik zeer spijtig dat de competitie vroegtijdig werd stilgelegd. Maar ik zie dit jaar helemaal niet als een verloren jaar , het was voor mij een heel leerrijke periode en ik neem sowieso allerlei zaken mee in de toekomst.”

KVK Beringen

“Beringen is een club met een rijke geschiedenis. Momenteel kome n ze uit in de 3e amateurklasse. In de eerste instantie hoop ik dat we normaal aan het seizoen kunnen starten. Verder hoop ik dat ik de ploeg iets kan bijbrengen en dat we een goed seizoen draaien.” , vertelde de aanvaller ons “Natuurlijk ga ik nog eens naar Houtvenne komen kijken als ik zelf niet moet spelen. Ik heb er een korte maar zeer leuke periode opzitten bij die club!”

Afbeelding
Image
Tobi