Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeffrey Pauwels gaat volgend seizoen aan de slag bij FC Berlaar Heikant “Veel mooie momenten meegemaakt in die 3 seizoenen”

Jeffrey Pauwels verlaat volgend seizoen onze club en trekt naar FC Berlaar Heikant. Wij bedanken Jeffrey voor de inzet die hij bij onze club getoond heeft en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club!

“Ik ga na 3 jaar afscheid nemen van KFC Houtvenne. In die 3 jaar heb ik een eindronde mogen spelen en samen met mijn ploegmakkers een promotie naar 2e amateur afgedwongen. Dit allen is natuurlijk ook werk van onze technische staf! Daarom wil ik hen ook bedanken! Zij hebben me de kans gegeven om me te bewijzen als titularis doelman , eerst in 3e en daarna in 2e amateur. Ik hou eigenlijk alleen maar mooie herinneringen over aan mijn periode in Houtvenne. De promotie , de winnende matchen , de feestjes in de bus of in de kantine , … Die feestjes waren altijd met de supporters en natuurlijk met men ploeggenoten. Ook hen wil ik graag bedanken. Zij hebben me altijd geholpen en hebben me altijd blijven steunen! Ik hoop natuurlijk dat we snel terug mogen voetballen en dan ga ik me volledig focussen op men nieuw avontuur bij Berlaar Heikant!” , zei Pauwels.

Afbeelding
Image
Jeffrey Pauwels