Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgelopen zondag is de wedstrijd tegen Aywaille voor de 2e ronde van de Croky Cup geëindigd op een 4-1 zege voor KFC Houtvenne.

Jasper Jacobs die die avond 2 keer wist te scoren blikt met ons terug op deze wedstrijd:

"In de eerste helft was het moeilijk te voetballen. We komen al snel 0-1 achter door een snel genomen vrije trap die vanop hun eigen helft netjes achter de doelman in het doel verschijnt. Daar kan je als ploeg weinig aandoen, dat was gewoon een goede trap met misschien een beetje geluk. Op die 0-1 achterstand hebben wij als ploeg goed gereageerd en konden we voor de rust de achterstand nog ombuigen tot een 2-1 voorsprong."

2e helft

"Na de rust kwamen we scherp uit de kleedkamer en wisten we dat de tegenstrever er conditioneel helemaal doorzat. We merkten dat we nu al een beetje de vruchten kunnen plukken van een toch wel zware voorbereiding tot nu toe. Doordat de tegenstrever moeite had met het niveau van de wedstrijd kwam er veel ruimte in het middenveld. Die ruimtes hebben wij als ploeg tijdens onze omschakelingen goed benut. Twee van die omschakelingen leverde zelfs een doelpunt op."

"Natuurlijk ben ik blij met mijn 2 doelpunten, maar het belangrijkste is dat we als ploeg een goede prestatie hebben neergezet tegen een tegenstander die ten slotte maar 1 niveau lager speelt als ons. Dit was voor ons dus een goede eerste test."

Vervolg in de beker

Komende zaterdag (14 augustus) speelt Houtvenne de volgende ronde van de Croky Cup om 18.00u op het veld van KSC Dikkelvenne.

Dinsdag 10 augustus staat er eerst nog een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen KFC Herselt op het programma. Dit om 19.30u

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'MATCHDAY (roky 4-1 KFC Houtvenne Avant R. Aywaille FC 0-1M. Soto Munoz 1-1K. Van Hoogten 2-1S. Vervoort 3-1J. Jacobs 4-1J. Jacobs'

Afbeelding
Image
Jasper Jacobs