Overslaan en naar de inhoud gaan

Augusto Da Silva gaat volgend seizoen aan de slag bij reeksgenoot Olympia SC Wijgmaal “Het was een plezier om bij deze familiale club te spelen”

Augusto Da Silva verlaat volgend seizoen onze club en trekt naar Olympia Wijgmaal. Wij bedanken Augusto voor de inzet die hij bij onze club getoond heeft en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club!

“Ik kwam in de ploeg en meteen voelde ik de leuke sfeer die in de groep heerste. We hadden wel een groep die er elke training en elke wedstrijd 100% tegen aan gingen. Dit was natuurlijk ook wel de verwachting van onze coach. Ik vind het spijtig dat de competitie vroegtijdig werd stilgelegd. Met deze groep hadden we volgends mij zeker in de top 5 geëindigd. We hadden een ideale mix van ervaren en jonge spelers. Ik ben blij dat ik mijn ervaring heb mogen delen bij deze familiale club. Bovendien was het ook een plezier om de thuiswedstrijden te kunnen afleggen op een pracht van een veld dat voor mij ook nog eens dicht bij de deur was.” , zei Gusje

Afbeelding
Image
Augusto Da Silva gaat na 1 seizoen bij KFC Houtvenne volgend seizoen aan de slag bij reeksgenoot Olympia SC Wijgmaal “Het was een plezier om bij deze familiale club te spelen”